Prefectul Oneț explică de ce nu l-a invitat pe Dobra la ședința...

Prefectul Oneț explică de ce nu l-a invitat pe Dobra la ședința cu ministrul Bode pe tema infrastructurii din județ

0
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, a recunoscut, ieri, că în mod intenționat nu l-a invitat la ședința despre infrastructură pe pesedistul Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.


Vă reamintim că ieri a fost organizată o întâlnire a ministrului Transporturilor, Lucian Bode, cu reprezentanții administrației locale din Timiș, Caraș Severin și Arad, la care au fost invitați să participe doar reprezentanții PNL. În timpul discuțiilor, Călin Dobra a venit în sală și a intervenit, spunând că nu a fost invitat la evenimentul unde se discuta despre infrastructura din județ și a răspuns acuzațiilor aduse de ministrul Marcel Vela că a blocat dosarele pentru plata despăgubirilor care vor fi date celor afectați de inundații.

Întrebată dacă a fost o scăpare faptul că nu l-a invitat pe Dobra, Liliana Oneț a susținut că ”nu. Nu a fost o scăpare. I-am invitat pe cei care trebuiau să prezinte proiectele și să semneze protocolul”. Când a fost întrebată ce a căutat președintele CJ Arad, liberalul Justin Cionca, prefectul a explicat că ”domnul președinte de la Consiliul Județean Arad a venit să-l însoțească pe domnul primar de la Arad, așa cum a venit și domnul Falcă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.