Nicolae Robu: Nu avem spații ale primăriei unde să facem „carantinarea”. Răspunsul...

Nicolae Robu: Nu avem spații ale primăriei unde să facem „carantinarea”. Răspunsul dat DSP Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu declară că primăria pe care o conduce nu deține spații în care să se poată face „carantinarea” persoanelor cu privire la care există suspiciuni cu infecție COVID-19.

Declarația a fost făcută în contextul în care DSP Timiș a transmis Primăriei Timișoara un document cu solicitarea de a identifica astfel de spații.

„Noi ne aducem aportul cu ce putem.


Am dat lista cu hoteluri. Noi nu avem spații ale primăriei unde să facem carantinarea. Pe perioada cât nu funcționează școlile, mai punem la dispoziție pentru nevoile crizei sanitare ceea ce avem. Numai că pentru carantinare sunt anumite cerințe specifice pe care spațiile noastre nu le îndeplinesc. (…) Noi am luat legătura cu diverse unități de cazare, am semnat contracte, sigur, banii trebuie să vină de la stat și, din păcate, înțeleg că nu au venit încă sau cel puțin nuau venit pentru toată lumea. Unii se mai plâng. Fac un apel să se pună la dispoziție pentru carantinare spațiile care există”, a declarat Nicolae Robu.

Legea privind carantina și izolarea a intrat astăzi în vigoare.  Documentul introduce o serie de măsuri menite să prevină și să limiteze răspândirea coronavirusului pe teritoriul țării.

2 COMENTARII

  1. daca pana si cladirea primariei are gauri sub acoperis care pot oricand sa-ti arunce bucati in cap, ce spatii de carantina visam? la ce sa ne asteptam de la un talhar senil cu probleme psihice?? asta nu e misto sau gluma, robulache, asta stie un oras intreg ca esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.