Pro România Timiș a anunțat eșecul negocierilor cu PSD: Nu intenționăm să...

Pro România Timiș a anunțat eșecul negocierilor cu PSD: Nu intenționăm să facem niciun fel de alianță sau înțelegere preelectorală

2
DISTRIBUIȚI

craina ponta

Negocierile purtate în ultimele zile între Pro România și PSD Timiș au eșuat, iar filiala locală a partidului condus de Victor Ponta a confirmat faptul că, pentru alegerile locale din septembrie, candidații săi sunt Marius Craina pentru Primăria Timișoara, respectiv Adrian Pau pentru Consiliul Județean Timiș. Cei doi sunt foști membri PSD, la fel ca mulți dintre actualii colegi.

„Candidații Pro România sunt oameni cunoscuți, cu o bogată experiență profesională și managerială, respectiv în administrația publică locală, ei reprezentând în acest moment cele mai bune soluții pentru Timișoara și județul Timiș.


Cu această convingere, Pro România face precizarea că nu intenționează să facă nici un fel de alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD, în vederea susținerii candidatului acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană însă, reprezentanții PSD pot să îl susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu. Pro România merge mai departe cu candidații deja anunțați – Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie cele mai bune alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiș”, a transmis Pro România, filiala Timiș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.