Proiectul care va permite ca Aeroportul Internațional Timișoara să fie preluat de...

Proiectul care va permite ca Aeroportul Internațional Timișoara să fie preluat de autoritățile locale a trecut de Senat

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, a anunțat că proiectul prin care Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara urmează să fie preluat de la Ministerul Transporturilor și transferat autorităților locale și județene a trecut de Senat

„Este un pas imens realizat pentru a salva această instituție de japca pusă la cale de PNL, care prin baronii de Arad și Caraș-Severin încearcă să o includă forțat într-o fuziune cu mari prejudicii pentru Timiș.


Am sancționat în câteva rânduri derapajele liberalilor care au prins în corzi aeroportul. Am anunțat un plan concret în acest sens și mă bucur că deja se întâmplă. Așa cum a punctat și presa, împreună cu colegii mei parlamentari PSD, am inițiat demersul pentru că nu puteam asista pasiv la un joc mârșav pe care l-au încercat liberalii, așa cum au făcut-o în urmă cu niște ani și portocalii lui Băsescu. Avem o datorie morală să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și trebuie să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gască. Aeroportul din Timișoara este un exemplu de succes pe care trebuie să-l păstrăm așa. Nu putem accepta să fie gestionat de neprofesioniști, cu atât mai puțin dacă sunt în slujba unor PNL-iști care numesc oameni doar pe criteriul buletinului de domiciliu pe care trebuie să scris CS sau AR. Aeroportul Timișoara trebuie să rămână al timișorenilor. Așa să fie!”, a scris Simonis pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.