Proteste în Piața Victoriei din Capitală. Manifestanții se declară împotriva legii carantinei

Proteste în Piața Victoriei din Capitală. Manifestanții se declară împotriva legii carantinei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1509821912">
Foto: antena3.ro

Câteva sute de persoane s-au adunat, în această seară, în Piața Victoriei din București, în semn de protest față de intenția guvernanților de a legifera carantina și izolarea.

Inițial, participanții s-au adunat pe trotuare, apoi au mers în mijlocul pieței. Cei mai mulți nu poartă mărști de protecție și nu respectă regulile de distanțare impuse de starea de alertă.

Oamenii scandează lozinci precum: „Demisia!”, „Jos Guvernul trădător”, „Jos Arafat”, „Noi nu suntem o nație de sclavi”, „Toate partidele, aceeași mizerie”.

Proiectul elaborat de Executiv a fost votat de deputați cu mai multe amendamente și urmează ca senatorii juriști să continue luni dezbaterile cu privire la document.

Social-democrații se declară împotriva legii și spun că proiectul elaborat de Executiv este un „dezastru” și că „nu există nicio garanție că românii nu vor fi luați de pe stradă pentru un simplu strănut”, a declarat președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.