PSD îi acuză pe liberali că nu respectă legea și îl victimizează...

PSD îi acuză pe liberali că nu respectă legea și îl victimizează pe fostul șef al Poliției Timiș

1
DISTRIBUIȚI
Candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița, Sorin Drăgoi, la o acțiune organizată luni

PSD Timiș reclamă, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că Poliția Timiș îi protejează pe liberalii care încalcă regulile de combatere a răspândirii coronavirusului, ajungând să-l victimizeze pe comisarul șef Alin Petecel, care a fost mutat pentru trei luni să conducă IPJ Dolj după o serie de scandaluri în care a fost implicat în ultima perioadă.

”Liberalii au început strategic mărețul proiect al schimbărilor, cu instituțiile importante pentru ei, însă fără să conștientizeze sau să le pese că acestea sunt instituții importante și pentru siguranța cetățenilor: Spitalul Județean din Timișoara, Spitalul de Boli Infecțioase, Apele Banat, Aeroportul Timișoara și … IPJ Timiș.


Dacă primele instituții sunt văzute ca saci cu bani, din care liberalii își pot umple buzunarele, ultima instituție oferă PROTECȚIE. Astfel, pe principiul – ce e sigur, e sigur, și pentru că tot mai mulți liberali din Timiș sunt certați cu legea, au schimbat repede șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș”, se arată în comunicatul PSD.

Totul a pornit după ce a apărut în spațiul public o fotografie în care candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița, Sorin Drăgoi, apare alături de mai mulți tineri fără a respecta regulile de distanțare socială.  Drăgoi este acuzat că ”fură startul campaniei electorale și organizează acțiuni cu un număr mai mare de persoane decât prevede legea în plină PANDEMIE, fără măști, fără distanțare socială, fără măsuri de protecție… și în plus cu mulți copii minori. Ce spune legea? Ce spun părinții copiilor? Dacă s-ar presupune că adulții din poze erau părinții, în schimb organele abilitate nu au nicio scuză să nu se autosesizeze și să ia măsurile care se impun”.

Pesediștii susțin că ”suntem îngrijorați de ceea ce va urma. În situația de față, cine îi mai poate trage la răspundere pe cei care greșesc, încalcă legi și nu respectă siguranța comunității, dacă aceștia sunt liberali? Zilele acestea, conducerea IPJ Timiș a arătat că știe și poate să sfideze oamenii de rând, înăsprind controalele și amenzile și închizând ochii la încălcarea legii din partea personajelor politice girate de PNL. Domnilor liberali, în stilul caracteristic, v-ați aservit și poliția din Timiș! Respectați legea și lăsați oamenii legii să își facă datoria!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.