PSD Timiș acuză liberalii că duc o politică de racolări: „Înregimentează cu...

PSD Timiș acuză liberalii că duc o politică de racolări: „Înregimentează cu arme și bagaje primari alb-roșii care dezertează”

0
DISTRIBUIȚI

Social-democrații din Timiș reclamă o politică de racolări ce ar fi dusă de liberalii din județ, „dovada vie că disperarea de a capitaliza voturi e mare, la fel de mare ca panica legată de viteza cu care coboară galben-albaștrii în sondaje”.

Într-un comunicat de presă semnat de „echipa noului PSD Timiș. PSD 2.0”, social-democrații spun că apar dovezi concrete că mai mulți primari dezertori sunt înregimentați în PNL.

„Echipa de șoc a celor doi Alini – Nica și Popoviciu – pune presiune pe primari PSD din tot județul.


Protejați de binecuvântarea lui Nicolae Robu, cei doi negociatori adună tot balastrul politic care poate să le întărească obținerea de voturi pentru Consiliul Județean Timiș. Un câștig obținut cu orice preț, în pofida încălcării unor principii clamate în ultimii patru ani de zile. Dar e cunoscut faptul că hoțul strigă hoții, nu-i așa, dragi «dușmani» liberali?”, se arată în comunicatul de presă transmis, astăzi, de PSD Timiș.

Social-democrații mai spun că nu vor mai accepta traseiști politici, nici candidați care își schimbă doctrina în funcție de partidul care se află la guvernare, „indiferent că vom pierde procente electorale”.

„Suntem o echipă de oameni tineri, punem preț pe cuvânt, respectăm maturitatea celor care au istorie în partid, dar e timpul să facem lucrurile după alte principii și să dovedim că politica de astăzi se face diferit. Schimbarea începe cu noi și prima regulă după care ne ghidăm este că nu negociem cu trădătorii. Pentru că oricine trădează azi, va trăda și mâine. Așa că stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”, susțin social-democrații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.