Reacția IGPR la acuzațiile sindicaliștilor legate de riscul de infectare a polițiștilor

Reacția IGPR la acuzațiile sindicaliștilor legate de riscul de infectare a polițiștilor

1
DISTRIBUIȚI
Foto: brasovromania.net

IGPR a reacționat, astăzi, la acuzațiile sindicaliștilor de la Europol că ”într-un heirupism de partid, îi expune intenționat pe polițiști riscului de a se infecta cu noul coronavirus”.

”Întrucât au apărut noi modificări legislative, care vizează domeniul nostru de competență, conform atribuțiilor, polițiștii sunt obligați să informeze cetățenii cu privire la aceste modificări ( în acest caz, deciziile Curții Constitutionale) și, totodată, să le reamintească cum pot preveni încălcarea legislației în vigoare.


Astfel, polițiștii care au în evidență cetățeni aflați în carantină sau izolare, au fost instruiți să meargă la adresele acestora, echipați corespunzător, să le înmâneze un proces-verbal, prin care li se aduc la cunoștință cele mai sus menționate, care să fie introdus într-o folie de plastic, respectând distanța socială și să se dezinfecteze după această vizită”, se arată în punctul de vedere al IGPR transmis presei.

De asemenea, IGPR susține că ”până la acest moment, la nivelul conducerii Poliției Române, nu s-a primit niciun raport prin care profesioniștii instituției noastre să refuze să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.