Rectificare bugetară la CJ Timiș. Ce instituții și proiecte primesc mai mulți...

Rectificare bugetară la CJ Timiș. Ce instituții și proiecte primesc mai mulți bani

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis CJT

La ședința extraordinară de astăzi  a Consiliului Județean Timiș, care a avut pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru modificarea excedentului bugetar și cel privind aprobarea bugetului rectificat al județului Timiș pe anul în curs, după ce, în urma unei realocări din bugetul național, județul a mai primit 32 de milioane de lei, consilierii au votat ca cea mai mare parte a sumei, de aproximativ 30 de milioane de lei, să fie destinată investițiilor la spitalul județean, centrul de legume și fructe de la Tomnatic sau bazinul de înot de la Jimbolia.

Comuna Tomnatic, care a primit până acum un milion de lei pentru centrul de legume și fructe, mai primește încă patru milioane de lei iar pentru bazinul de la Jimbolia s-au mai alocat două milioane de lei, ajungându-se la un total de trei milioane de lei.


Centrul de recuperare Speranța, pentru copiii cu dizabilități, va primi 2,5 milioane de lei, iar CSEI „Alexandru Roșca” din Lugoj, unde CJT construiește un internat pentru copiii cu diverse deficiențe, va primi, pe lângă cei 1,5 milioane de lei deja alocați, încă 4,5 milioane de lei.

Președintele CJT, Călin Dobra, a precizat că 24 de milioane de lei au fost destinați pentru dezvoltare, iar opt milioane de lei pentru funcționare, aici fiind incluse reparații la drumurile județene și la spitalul județean, unde, o sumă de bani este prevăzută și pentru modernizarea rețelei electrice. Totodată, s-a acordat o sumă suplimentară de 500.000 lei pentru documentația necesară realizării unui centru medical din comuna timișeană Lovrin.

Muzeul Satului Bănățean primește 500.000 lei pentru serviciile de proiectare în vederea construirii unui han, a fost suplimentată suma pentru construirea a patru case de tip familial și a trei locuințe protejate la Găvojdia, Lugoj și Periam și s-au alocat bani suplimentari pentru amenajarea ueni intersecții în comuna Birda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.