Restaurant cu specific libanez și mediteranean, inaugurat în cel mai mare mall...

Restaurant cu specific libanez și mediteranean, inaugurat în cel mai mare mall din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare restaurant cu specific libanez și mediteranean din vestul țării se inaugurează, astăzi, în Iulius Town din Timișoara.

În contextul actual, timișorenii sunt așteptați pe terasa special amenajată, pentru a se bucura de o ofertă culinară autentică și o atmosferă de excepție, întreaga vară.

Fenice Palas Mediterranean & Lebanese este dispus pe patru niveluri și îmbină deliciile culinare apetisante într-un ambient relaxant și cu elemente de design oriental. Valoarea investiției în amenajarea conceptului despășește două milioane de euro. Noua locație este situată în clădirea United Business Center 3 (UBC3) și ocupă o suprafață de 1.800 mp, fiind cel mai mare restaurant cu specific din regiune.

În acest weekend, timișorenii pot degusta bunătăți din meniul variat, iar atmosfera va fi întreținută de trupa Val Band, dar și de Sax Ambient și de DJ Ranne & DJ Adriano.

„Fenice Palas Mediterranean & Lebanese este locul în care se îmbină aromele Orientului Mijlociu cu cele mediteraneene și oferă o experiență culinară deosebită, într-un ambient spectaculos.

Delicioasele preparate sunt pregătite de bucătări profesioniști din Liban și România.


Totodată, timișorenii pot savura la cafenelele din cadrul noii locații, de la specialități de cafea la nisip și cafea arăbească cu hell, până la tradiționalele espresso, cappuccino sau latte, în combinații delicioase de caramel, vanilie sau toffeenut”, se arată într-un comunicat de presă al Iulius Town.

Locația mai dispune și de o sală de evenimente cu o capacitate de 60 de locuri, locul perfect pentru evenimente corporate, seminarii sau evenimente private.

Fenice Mediterranean & Lebanese a deschis prima locație în anul 2012, în ansamblul Palas Iași. Meniul combină preparatele libaneze, franțuzești și italiene, aroma fiind dată de ingredientele din Orientul Mijlociu. Gurmanzii se vor putea delecta cu o varietate de aperitive „Mezze”, Tabouleh, Fatouche, Hommous, Mutabal, dar și cu feluri principale din carne de vită, oaie, pui și pește, asezonate cu fibre, plante și condimente exotice, precum și cu deserturi delicioase specifice și nelipsita narghilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.