Ripensia şi-a vândut fostul căpitan la o colegă de eşalon! Roş-galbenii s-au...

Ripensia şi-a vândut fostul căpitan la o colegă de eşalon! Roş-galbenii s-au despărţit de aproape o întreagă echipă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Ripensia UVT

Ripensia a anunţat ieri o primă achiziţie, dar a bifat azi o nouă plecare. De această dată e vorba despre un transfer pe bani al lui Claudiu Apro la FK Csikszereda Miercurea Ciuc, suma nu a fost dezvăluită însă dar a fost una mulţumitoare în condiţiile în care timişorenii nu mai doreau alte despărţiri.

„Ripi” rămâne în schimb fără încă un „mohican” prezent şi în Liga a IV-a. Practic cel mai vechi component a rămas acum Gabriel Stoi, care a prins la rândul său „D”-ul cu roş-galbenii. Patru ani şi jumătate a activat Apro la Ripensia, alături de care a promovat până în B.


La nivelul Ligii 2, fundaşul central de 24 de ani a reuşit opt goluri în 78 de partide. A purtat de asemenea şi banderola de căpitan al echipei în ultima perioadă. Inainte de Ripensia, Apro a jucat in D pentru Progresul Gătaia.

„Clubul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a transmis o ofertă financiară către Ripensia UVT privind transferul definitiv al jucătorului Claudiu Apro. Cele două părți au ajuns astăzi, 28 iulie, la un acord privind cedarea fotbalistului, acesta din urmă agreând la rândul lui condițiile economice propuse de clubul ciucan”, se arată in comunicatul Ripensiei.

Transferul lui Apro, nu e prima mutare lucrativă realizată de club. In sezonul trecut a fost vândut la Turris golgheterul Albert Voinea, de asemenea inainte de acesta şi mutarea lui Mediop la Călăraşi a presupus clauze financiare.

Ripensia s-a mai despărţit in această vară de nu mai puţin de nouă jucători: H. Moldovan, Ad. Popa, Monea (Şelimbăr), Lungu, Chera (ambii Reşiţa), Hecsko (ACS Poli), Tînc, Dobie (doar împrumutat) şi Gavrilă (ultimii doi la Lipova). La capitolul noutăţi certe figurează deocamdată doar revenirea portarului Mociu din imprumutul la Foresta, precum şi semnarea fundaşului central sârb Nenad Lalic. „Ripi” urmează să-l inregimenteze oficial şi pe mijlocaşul ivorian Stephan Coulibaly (21 ani).

Altfel, mâine, de la ora 18, Ripensia va juca primul amical al verii cu FC U Craiova 1948 (L2), la Dr. Tr. Severin. De asemenea, sâmbătă, de la ora 11, pe „Electrica”, roş-galbenii vor infrunta Şoimii Lipova (L3). Ambele partide se desfăşoară fără spectatori in contextul epidemiologic actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.