Ripensia a confirmat primul transfer al verii. Roș-galbenii au anunţat şi o...

Ripensia a confirmat primul transfer al verii. Roș-galbenii au anunţat şi o nouă despărţire

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a oficializat astăzi înregimentarea fundaşului sârb sosit iniţial în probe. Nenad Lalic l-a convins rapid de calităţile sale pe tehnicianul Cosmin Petruescu şi a semnat o înţelegere pe trei ani cu roş-galbenii. Aceştia se despart, în schimb, de un alt tânăr apărător, Ionuţ Gavrilă, care iniţial urma să fie doar împrumutat în Liga a III-a.

Lalic (21 ani) s-a născut la Novi Sad şi a început fotbalul la şase ani la localnica Veternik. A evoluat apoi la juniorii Vojvodinei, echipa fanion a regiunii. La nivel de seniori a fost înregimentat mai întâi de Mladost Backi Jarak, în eşalonul terţ al ţării vecine.


El are 1,97 metri şi 81 kg, evoluează pe postul de fundaş central, dar dar poate juca şi „la închidere” iar precedent sa echipă a fost din liga a doua din Bosnia-Herţegovina – FK Alfa Modrica.

Jucătorul era de ceva vreme considerat o certitudine, dar actele sale au întârziat în această perioadă. Nenad Lalic a semnat în cele din urmă pe termen lung cu „Ripi” – pe trei sezoane. Tot în această săptămână e de aşteptat să fie înregimentat oficial şi mijlocaşul Stephane Coulibaly (21 ani, ex-UTA). Faţă de lotul din primăvară, din afara clubului, mai sosise doar portarul Haralambie Mociu, dar în cazul său e o revenire din împrumutul la Foresta.

În altă ordine de idei, Ripensia a mai bifat o plecare definitivă. Deşi iniţial se ştia că fundaşul stânga Ionuţ Gavrilă, fost junior al UTA-ei, va pleca doar sub formă de împrumut la Şoimii Lipova în C, tot azi clubul a anunţat rezilierea „de comun acord” a angajamentului cu tânărul de 19 ani care bifase doar un joc în Liga 2 pentru ripensişti. „Pe această cale, clubul nostru îi urează jucătorului mult succes în continuare în carieră”, se arată pe pagina oficială de Facebook a lui „Ripi”. Astfel, la Lipova ar urma să fie împrumutat doar Florin Dobie.

Ripensia trebuie să efectueze a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus pentru a juca miecuri, de la ora 18.00, la Dr. Tr. Severin, cu FC U Craiova 1948. Ar fi doar primul joc amical al verii pentru roş-galbeni, care au trebuit să-şi anuleze primele jocuri de pregătire, cu grupări din ligile inferioare, pentru că acestea nu aveau testările medicale cerute în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.