„Galbenii” s-au impus contra colegilor în roşu în cel de-al doilea joc-şcoală...

„Galbenii” s-au impus contra colegilor în roşu în cel de-al doilea joc-şcoală al Ripensiei la Buziaş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Fără adversar pentru teste în stagiul de la Buziaş, Ripensia a disputat în această dimineaţă al doilea joc „în familie”. Cele două echipe folosite au fost diferite faţă de jocul din weekend şi s-a încheiat cu victoria jucătorilor cu culoarea galben în echipament după golul de 3-2 marcat de Cosmin Sârbu în ultimul minut.

Jocul s-a desfăşurat în două reprize a câte 35 de minute. Antrenorul Cosmin Petruesc a „mixat” componenţii lotului astfel încât alcătuirile să difere faţă de jocul de sâmbăta trecută.


După cum se ştie, roş-galbenii se testaseră pentru Covid, dar nu acelaşi lucru o făcuseră şi divizionarele D pe care le doreau ca adversari în cantonamentul de la Buziaş.

Jocul-şcoală de azi a avut cinci goluri. În prima parte Sârbu a înscris direct din corner în poarta lui Păduraru (min. 25). Burdeţ (31) a mărit avantajul „galbenilor” cu capul în urma unui corner marca Neagu. Echipa roşie a revenit însă după pauză. Acelaşi Burdeţ a înscris, dar ce această dată în poarta greşită (52). A urmat egalarea reuşită de Apro şapte minute mai târziu, dar victoria a aparţinut tot Echipei I (în galben), Sârbu reuşind „dubla”.

„Ripi” mai are două zile de parcurs din stagiul centralizat de la Buziaş. Primul amical ar putea fi cu FC U Craiova 1948, miercuri, 29 iulie, probabil la Dr. Tr. Severin.

Echipa I (galben): Dobre (46, Mociu) – Maric, Țieranu, Burdeț, Benea – Valeriu Macrițchii, Călin, Neagu – Dan, Popovici, Sârbu.

Echipa II (roșu): Păduraru (46, Velcea jr.) – Andrei Macrițchii, Lalic, Apro, Sturzu – Stoi, Gladun, Urvanțev – Vasluian, Golda, Tudorache.

În altă ordine de idei, fostul fundaş central al lui „Ripi”, Mihai Hecsko va evolua tot pe arena „Electrica”, dar în tabăra celor de la ACS Poli după ce roş-galbenii nu i-au oferit un nou contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.