Ripensia şi-a amânat trialul programat după reunire: „Datorită ultimelor decizii luate”

Ripensia şi-a amânat trialul programat după reunire: „Datorită ultimelor decizii luate”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia e nevoită să-şi schimbe planurile. Roş-galbenii intenţionau să organizeze un trial în perioada 8-10 iulie, dar deoarece măsurile de relaxare dorite nu au apărut la începutul lunii clubul e nevoit să amâne probele.

„Ripi” se reuneşte luni, 6 iulie, şi, la fel ca ASU Poli, o va face probabil prin sesiuni de pregătire cu câte maximum zece jucători deodată.


Pentru antrenamentele „comune”, tot lotul împreună, jucătorii ar trebui să efectueze testele pentru COVID-19, aşa cum au procedat de exemplu cei de la „U” Cluj. Cluburile timişorene trebuie însă să-şi drămuiască în continuare resursele, mai ales după starea de urgenţă.

Roş-galbenii doreau şi un trial, separat de pregătirea lotului principal, cu jucători din afara clubului. Cosmine Petruescu susţinea că acesta era destinat găsirii de soluţii U21, nicidecum o măsură disperată pentru a completa lotul. Inclusiv jucători tineri din ligile inferioare ale altor ţări, precum Italia sau Spania erau doritori să vină să dea probe. Trialul însă nu şi-ar putea îndeplini scopul, el trebuia chiar să se încheie cu un joc în toată regula, lucru imposibil în acest moment.

„Datorită ultimelor decizii luate de Guvernul României cu privire la măsurile de prevenție a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și în urma unei scrisori explicative primite de la FRF privind reluarea antrenamentelor echipelor din ligile inferioare, suntem nevoiți să reprogramăm trialul la o dată pe care o vom stabili ulterior în funcție de evoluția pandemiei. Mulțumim pentru înțelegere tuturor celor interesați să participe la această acțiune”, a comunicat clubul timişorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.