Robu, apel în contextul evoluției numărului de infectări cu coronavirus: Nu-i de...

Robu, apel în contextul evoluției numărului de infectări cu coronavirus: Nu-i de joacă cu acest virus. Din cauză că unii nu mai respectă regulile, am ajuns la un nou val

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei a lansat un apel la responsabilitate, în contextul în care raportările oficiale indică faptul că numărul celor confirmați cu coronavirus crește de la o zi la alta.

„Aveți grijă, stimați urmăritori, în acestă perioadă, că nu-i de joacă cu acest virus.


Eu mă mir cât a prins această intoxicare, că nu e nimic de fapt. Poate fi o planetă întreagă manipulată, toate țările lumii, președinți de țări, guverne, servicii secrete… Pot fi ele fi manipulate de nu știu ce grupări oculte? Nu se pune problema de așa ceva.

Din cauză că unii nu mai respectă regulile, am ajuns la un nou val. Noi am avut șase bolnavi internați în Spitalul «Victor Babeș» în urmă cu două săptămâni și ne așteptam să ajungem să spunem că nu mai avem cazuri care să fi necesitat internare și iată că acum am trecut de 30.

Ne bucurăm de viață, și eu ies la plimbare, stau la terase, dar haideți să respectăm regulile că nu sunt foarte multe, pentru a ne proteja pe noi înșine, pentru a-i proteja pe semenii noștri și dacă procedăm așa vom depăși, sunt convins, această perioadă”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit celei mai recente comunicări oficiale ale autorităților, 592 de pacienți au fost confirmați cu coronavirus, în perioada 9-10 iulie, dintre care 3 sunt din Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.