Șase polițiști de la Rutieră, acuzați că au luat mită brazi de...

Șase polițiști de la Rutieră, acuzați că au luat mită brazi de Crăciun și băutură

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1709502201">

Șase polițiști de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Maramureș sunt acuzați că au luat mită brazi de Crăciun, mâncare și băutură. Ei au fost arestați preventiv, astăzi, de Tribunalul Maramureș pentru de luare de mită, favorizarea făptuitorului şi fals intelectual.

Magistrații Tribunalului Maramureș arată că în perioada octombrie – decembrie 2019 cei șase agenți de poliție de la Serviciul Rutier al IPJ au acceptat bani şi alte foloase necuvenite – brad de Crăciun, produse alimentare, băuturi alcoolice, oferite de diverşi șoferi opriţi în trafic pentru control, în schimbul neîndeplinirii îndatoririlor de serviciu, sau chiar au pretins aceste foloase necuvenite.

Cei șase polițiști au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş de arestare preventivă, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj.

Judecătorii arată că în luna decembrie a anului 2019, cu prilejul întocmirii unor procese-verbale de sancţionare contravenţională, doi dintre polițiști au reţinut alte stări de fapt decât cele constatate, pentru a evita aplicarea anumitor sancţiuni.

De asemenea, tot în decembrie 2019, unul dintre agenți nu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.