Seri cu filme în aer liber, proiectate în Piața Libertății. Ce producții...

Seri cu filme în aer liber, proiectate în Piața Libertății. Ce producții puteți vedea și care sunt condițiile de participare

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara îi invită pe timișoreni, în această vară, să vizioneze filme în aer liber, în Piața Libertății. Gazda serilor de film va fi criticul Irina Margareta Nistor.

Astfel, pe ecranul din Piața Libertății vor rula filme în perioada 10 – 11 iulie și în 7 – 8 august, cu începere de la ora 20:30.

În 10 iulie, timișorenii vor putea urmări Casablanca (1942), iar în 11 iulie – The Postman Always Rings Twice (1981).


În 7 august, pe ecrane va rula Motherless Brooklyn (2019), iar în 8 august – Going in Style (2017).

Biletele care sunt în limita a 500 de locuri se vor putea obține gratuit, pe bază de înscriere pentru fiecare film pe link-urile următoare: înscrieri Casablanca, înscrieri The Postman Always Rings Twice, înscrieri Motherless Brooklyn și înscrieri Going in Style.

Spectatorii sunt obligați să poarte mască și să stea obligatoriu pe scaune, în caz contrar, vizionarea va fi întreruptă.

La intrare se va face testarea epidemiologică. Accesul invitaților cu locuri pe scaune (rezervate prin înscriere) se va face doar în intervalul orar 19:00 – 20:00 al fiecărei seri de film. După ora 20:00, locurile neocupate vor fi oferite celor interesați, pe baza unei înscrieri la fața locului și a testării epidemiologice.

Serile de film încep la ora 20:30 cu un intro făcut de rina Margareta Nistor și se încheie, la finalul proiecțiilor, cu o sesiune de Q&A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.