Spitalul militar de la stadionul CFR din Timișoara intră în funcțiune

Spitalul militar de la stadionul CFR din Timișoara intră în funcțiune

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul militar mobil instalat de MApN pe stadionul CFR din Timișoara la sfârșitul lunii aprilie va fi activat începând de mâine.

„În urma demersurilor făcute de Direcția de Sănătate Publică Timiș și a susținerii acordate de Instituția Prefectului către Ministerul Sănătății și Comitetul Național de Situații de Urgență a fost semnat Ordinul ministrului sănătății privind completarea anexelor Ordinului ministrului sănătății nr.


555/2020 privind aprobarea Planului de măsuri pentru pregătirea spitalelor în contextul pandemiei de coronavirus, a Listei spitalelor care asigură asistența medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I și faza II și a Listei cu spitalele suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți de virusul SARS-CoV-2. Ordinul urmează, în cursul zilei de astăzi, să fie publicat în Monitorul Oficial al României”, spune mesajul autorităților.

„În cadrul Anexei 2 – care cuprinde Listei spitalelor care asigură asistența medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I și faza II s-a adăugat Spitalul Clinic Militar de Urgență «Dr. Victor Popescu» Timișoara – Sistemul medical modular de izolare și tratament. Tabără de izolare și carantinare COVD – 19. Astfel, de mâine urmează să se operaționalizeze Spitalul Clinic Militar de Urgență «Dr. Victor Popescu» Timișoara – Sistemul medical modular de izolare și tratament, amplasat pe stadionul CFR”, mai spune comunicatul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.