Stepan Project revine în fața melomanilor cu o variantă alternativă a unei...

Stepan Project revine în fața melomanilor cu o variantă alternativă a unei piese de pe cvadruplul album Lumina VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Stepan Project a lansat o variantă alternativă a piesei „Alchimistul Și Prostituata… Cu Scene Dintr-un Final Neașteptat Și De Nepovestit“, care inițial a apărut pe cvadruplul album „Lumina“.

Noua variantă alternativă remixată de Ilie Stepan a apărut sub numele de „The Alchemist and The Prostitute (with scenes from an unexpected and untellable end)“. Melodia a fost realizată de Doru Apreotesei, Dixie Krauser, Horea Crișovan, Liviu Butoi, Mario Florescu, Cristina Pădurariu, Dana Borteanu și Ilie Stepan, iar înregistrarea originală a fost realizată de Sebastian Ciocan la Show Factory Timișoara.

Exact ca și la celelalte versiuni alternative lansate în decursul acestui an, și de această dată masteringul a fost realizat de Florin Buciu la Fandango Recording din Toronto, iar Pavel Vereș s-a ocupat de graphic design și video, fotografia fiind realizată de Ștefan Rudolf.

Melomanii vor avea parte în cursul acestui an de un album discografic care va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei Pro Musica, iar printre colaborările aflate „pe rol“ pentru Ilie Stepan se numără și coloana sonoră a filmului „Brâncoveanu“ de Dan Pița.

„Pregătim un material The Very Best of Pro Musica, ce va cuprinde cele mai cunoscute piese ale formației.


Albumul va conține două CD-uri. Mai departe, lucrăm cu diferite variante și în funcție de bugetare… ne vom adapta. E vorba de un DVD cu înregistrări de concert, viniluri cu piesele audio și un album cu fotografii. Un album pentru colecționari cu poze din toate perioadele Pro Musica. Un alt proiect la care lucrez este colaborarea mea cu regizorul Dan Pița la filmul Brâncoveanu. Un film serios cu multă muzică și acțiune în coloana sonoră. La acest proiect scriem muzica împreună cu Doru Apreotesei”, spune Ilie Stepan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.