Strada Divizia 9 Cavalerie, închisă traficului rutier. Care va fi noul traseu...

Strada Divizia 9 Cavalerie, închisă traficului rutier. Care va fi noul traseu al autobuzelor

0
DISTRIBUIȚI

Astăzi, circulația rutieră este închisă pe strada Divizia 9 Cavalerie Timișoara, din cauza unor lucrări Colterm. Mijloacele de transport în comun vor avea traseul deviat.

Potrivit STPT, de astăzi până în 17 iulie, autobuzele de pe linia Expres 2, pe sensul Continental – Stuparilor, vor circula normal până pe strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. La intersecţia cu strada Holdelor vor întoarce la sensul giratoriu şi vor reveni pe traseul strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, urmând traseul normal până la Continental.

Se va folosi staţia „Holdelor”, iar staţiile „Stuparilor”, „Gara de Est” şi „Dedeman” vor fi suspendate.

Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozăvescu – Stuparilor, vor circula normal până pe bulevardul Antenelor, Calea Mall-ului (după benzinărie) – strada Aristide Demetriade şi, în continuare, pe traseul normal.

Staţiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” şi „Dedeman” vor fi suspendate.

STPT precizează că în functie de dinamica lucrărilor pot apărea şi alte modificări.

Devierile de traseu au loc din cauza lucrărilor Colterm pentru desființarea estacadei de termoficare care traversează strada Divizia 9 Cavalerie (zona Complexului Comercial Kappa).

Demolarea efectivă a structurii din metal a început astăzi, așa că traficul rutier este oprit pe strada Divizia 9 Cavalerie, pe tronsonul cuprins între Calea Sever Bocu și str.


Ion Roată.

Colterm anunță că circulația în această zonă va reveni la normal marți, 14 iulie, ora 24, când este termenul de finalizare a lucrărilor de demolare a estacadei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.