Tânăr dispărut în apele lacului Cinciș, căutat de două zile de scafandri...

Tânăr dispărut în apele lacului Cinciș, căutat de două zile de scafandri FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Echipa de pompieri scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a realizat, pentru a doua zi consecutiv, scufundări la o adâncime de aproape 25 de metri pentru căutarea tânărului de 24 de ani dispărut, duminică, în lac, a transmis adevarul.ro.

„Scafandrii acţionează într-un mediu ostil cu apa ce nu depăşeşte 10 grade Celsius şi vizibilitate foarte redusă. Concomitent, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri Hunedoara intervine cu un echipament folosit pentru recuperarea victimelor din apă, lansat dintr-o barcă, până la o adâncime de peste 20 de metri”, a precizat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Duminică, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ce înota în lacul Cinciş a fost văzut dispărând sub apă de alți doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere. Potrivit unor martori ai incidentului, victima se afla împreună cu un băiat şi o fată pe o saltea, care a fost luată de curenţi. Ceilalţi doi tineri au reuşit să se salveze, a mai transmis sursa citată.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.