Teroare într-un bloc din Timișoara – bătrân ”tocat” cu picioarele și pumnii...

Teroare într-un bloc din Timișoara – bătrân ”tocat” cu picioarele și pumnii de un vecin. Victima, în stop cardio-respirator UPDATE Agresorul, reținut

0
DISTRIBUIȚI

Incident deosebit de grav în această seară pe strada Angela Sava din Timișoara – un bărbat de 72 de ani a fost preluat în stare deosebit de gravă de ambulanță după un incident cu un vecin.


Conform primelor informații, bărbatul stătea de vorbă cu o vecină când a apărut un alt vecin care era sub influența băuturilor alcoolice.

Au început discuțiile în contradictoriu și bărbatul în vârstă de 51 de ani a început să-l lovească pe bătrân cu pumnii și picioarele până acesta nu a mai mișcat. După un apel la 112, o ambulanță a sosit de urgență și a preluat victima care era în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare în încercarea de a salva viața bătrânului. Agresorul a fost reținut de polițiștii secției 2 și dus la audieri. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Cadrele medicale au reușit resuscitarea bătrânului care a fost transportat, ulterior, la Spitalul Județean Timișoara. Polițiștii au început ancheta, incidentul petrecându-se în holul blocului.

UPDATE 2 Medicii au stabilit că viața victimei a fost pusă în pericol în urma loviturilor primite. Agresorul a fost reținut pentru 24 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.