Timișoara cântă: șase concerte timp de două zile cu o serie de...

Timișoara cântă: șase concerte timp de două zile cu o serie de nume cunoscute ale scenei muzicale

0
DISTRIBUIȚI
Maryliss va susține un concert în cadrul evenimentului Timișoara Cântă

Sub genericul „Timișoara Cântă“, în weekend-ul viitor, melomanii din oraș vor avea parte de o serie de concerte cu DJ Project, Roxen, Beck Corlan, Maryliss, Zebbra și Vest Phoenix Cover, acestea urmând să se desfășoare în parcarea VIP din Iulius Town.

DJ Project a lansat recent piesa Slăbiciuni, alături de Andia. La numai două săptămâni de la lansare, piesa a ajuns în top 10 Shazam, are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube, pe un canal recent creat și se află în top 10 în clasamentele mai multor radiouri. Zilele trecute, DJ Project a lansat piesa și în varianta engleză numită „Weakness“.

Anul trecut, solista Roxen a fost inclusă pe „You Don’t Love Me”, piesă produsă de Sickotoy și Marco & Seba. Melodia s-a bucurat de succes comercial în România și nu numai. Single-ul de debut al artistei, „Ce-ți cântă dragostea”, a fost lansat în noiembrie 2019. Videoclipul piesei a fost vizionat de peste 24 milioane de ori pe YouTube, melodia fiind difuzată în heavy rotation la posturile de radio comerciale din România. La începutul lunii februarie a acestui an, TVR a dezvăluit că Roxen este unul din cei trei finaliști ai Selecției Naționale pentru alegerea reprezentantului României la Concursul Muzical Eurovision 2020, iar comisia de specialitate a decis ca artista să reprezinte țara noastră în competiția de anul viitor.

Beck Corlan a devenit cunoscută publicului larg drept una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute și a lansat cu cinci ani în urmă albumul de debut „Poduri de pace“.


Recent, artista a susținut un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Timișoara Refugee Art Festival, eveniment care s-a desfășurat de Ziua Mondială a Refugiaților.

Timișoreanca Maryliss a lansat anul acesta de Ziua Copilului un nou videoclip numit „Copil, măcar o zi“. Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, Maryliss s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin și s-a stabilit mai apoi la Timișoara. A participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu Vocea României, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanță de a întoarce cele patru scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley.

Bazele formației Zebbra au fost puse acum șapte ani de către Călin Cercel. Formația o are ca și solistă pe Cătălina Pop, timișoreanca ce a devenit cunoscută publicului din întreaga țară grație prestației sale în cadrul concursului Vocea României, unde a reușit să-i cucerească pe toți printr-o interpretare de excepție a piesei „I’m So Excited“ și a intrat în echipa lui Tudor Chirilă.

Trupa Vest Phoenix Cover a luat ființă cu șapte ani în urmă, la inițiativa lui Titi Dragomir. În luna iunie a acestui an, trupa a susținut un concert caritabil în sprijinul cadrelor medicale din Timișoara care au luptat cu pandemia, la Porto Arte. Cu doi ani în urmă, trupa a aniversat cinci ani de existență printr-un eveniment deosebit care a marcat și lansarea unei reviste aniversare, la Biblioteca Universității Politehnicii Timișoara. De-a lungul anilor, formația a promovat o serie de tinere talente locale și a lansat și un imn compus pentru cei de la Timișoara Bikers.

Vineri , 24 iulie, vor concerta DJ Project feat. Andia, Maryliss și Vest Phoenix Cover, urmând ca sâmbătă, 25 iulie, la fața locului să cânte Roxen, Beck Corlan și Zebbra. Intrarea se va face pe bază de înscrieri, în limita a 500 de locuri disponibile, iar rezervarea locurilor se face aici pentru vineri și aici pentru sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.