Timişoreanul Marius Marin a marcat primul său gol în Italia. Victorie importantă...

Timişoreanul Marius Marin a marcat primul său gol în Italia. Victorie importantă pentru Pisa, aflată aproape de play-off-ul Serie B VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Povestea frumoasă a mijlocaşului bănăţean în Italia continuă. Marius Marin a marcat ieri seară golul prin care Pisa şi-a asigurat victoria, scor 2-0, cu AS Cittadella, în runda 32 din Serie B.


Succesul i-a dus temporar pe toscani pe loc de play-off pentru Serie A, dar Salernitana a câştigat şi ea iar momentan nerazzurri sunt pe 9.

Golul reuşit aseară e doar al doilea din cariera de senior a lui Marin, apreciat pentru assist-uri mai degrabă. Prima reuşită a fost în tricoul lui ASU Poli în C. Deşi a început meciul cu Cittadella pe banca de rezerve, timişoreanul în vârstă de 21 de ani a intrat din primul minut al părţii secunde, când scorul era 1-0. Primul gol a fost reuşit de Marconi din penalty. Reuşita lui Marius Marin a venit din acţiune în minutul 84, când mijlocaşul a profitat de o respingere şi a reluat spectaculos sub bară.

Marius Marin s-a descătuşat astfel după o primăvară grea, în care a stat mult timp în izolare în Italia. Pisa are 46 de puncte, la egalitate cu Chievo, locul 8, ultima poziţie pentru play-off-ul de promovare în Il Calcio. Mai sunt şase runde de jucat, în care se poate decide totul. Marin a fost mai întâi împrumutat de Sassuolo la Pisa, mulţumiţi de el, toscanii l-au transferat definitiv pentru 400.000 de euro în vara lui 2019!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.