Timișoreanul Vlad Neaga s-a impus şi în etapa a doua la clasa...

Timișoreanul Vlad Neaga s-a impus şi în etapa a doua la clasa regină din MotoRC. Locul 1 la Adâncata şi pentru un alt rider bănăţean

1
DISTRIBUIȚI
Foto: VN Motorsport / Facebook

Tânărul Vlad Neaga a reuşit o nouă performanţă entuziasmantă duminică. Motociclistul de la VN Motorsport a câştigat a doua etapă la rând în Campionatul MotoRC.


Acesta s-a impus în cursa Stock 1000, clasa regină a competiţiei şi e lider detaşat în clasamentul general.

Neaga nu a mai avut parte de o cursă la limită până la final cu concitadinul Cătălin Cazacu, sportivul mai experimentat a avut probleme din primul tur şi nu a putut continua cursa de la finele weekendului. Vlad Neaga a încheiat cursa de 16 tururi de pe Motor Park cu timpul 27:52.369. Cel mai bun timp per tur înregistrat a fost 1:42.553. Timişoreanul a înregistrat 144 km/h media pe tur, conform datelor furnizate de speedhive.mylaps.com. Pe 2 s-a clasat Emil Draghici la peste două secunde distanţă iar pe 3 a sosit Ionuţ Mistode, la aproape patru secunde de câştigător. Alexandru Szekely, tot de la VN Motorsport Timişoara, a sosit al 13-lea.

Un timişean s-a impus şi la clasa Stock 600. E vorba de giroceanul Ionel Pascotă. Urmat de Florin Bîrlădeanu şi Adrian Petrovici. Robertino Dumitru a fost pe 5 iar Bogdan Neagoe (ambii VN Motorsport) a fost al şaptelea. La Stock 300 s-a impus Alin Grădinaru.

Caius Draghici şi Andrei Cata, alţi componenţi ai VN Motorsport, s-au clasat pe 9 şi 10 în cursa Rookies 1000. La Rookies 300 Diana Sturza a încheiat cursa pe 8.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.