„Italienii” Timişoarei nu lipsesc de pe lista naţionalei U21 pentru un stagiu...

„Italienii” Timişoarei nu lipsesc de pe lista naţionalei U21 pentru un stagiu la Mogoşoaia. Ce vestici au mai fost chemaţi de selecţionerul Adrian Mutu

0
DISTRIBUIȚI
Vlad Dragomir. Foto: prosport.ro

FRF a anunţat numele a 23 de tineri selecţionaţi pentru un stagiu al reprezentativei României U21 la Mogoşoaia în perioada 3-5 august. Printre jucătorii chemaţi la lot se numără şi patru jucători timişoreni.

Denis Haruţ, Carlo Casap, Vlad Dragomir şi Marius Marin sunt fotbaliştii originari de pe Bega selecţionaţi de Adrian Mutu, ultimii doi evoluează în Italia, Marin aflându-se chiar în cărţi pentru play-off-ul de promovare în Serie A cu colegii de la Pisa.

Arădenii Dennis Man şi Adrian Petre sunt şi ei pe listă, la fel ca şi un alt vestic, fundaşul Raul Opruţ, născut la Caransebeş şi cu o carieră începută de asemenea în „Cizmă”, acum el evoluând pentru Hermannstadt.

Pe 5 august e programată o partidă de pregătire cu Farul Constanța.


FRF precizează că stagiul poate fi amânat sau anulat dacă situaţia epidemiologică o va cere.

Jucătorii naţionalei U21 se pregătesc pentru meciurile din preliminariile EURO 2021, care vor avea loc in lunile de toamnă. România (10 puncte) e pe locul 2 in grupa 8, după Danemarca (15 pt.).

Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate (locul 1 din fiecare grupă, dar şi cele mai bune cinci echipe de pe 2), vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923);

Fundași: Radu Boboc, Virgil Ghiță (ambii Viitorul), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt);

Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Olimpiu Moruțan, Darius Olaru (ambii FCSB), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani);

Atacanți: Dennis Man, Florinel Coman, Adrian Petre (toți FCSB), George Ganea (FC Viitorul).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.