Timișorenii, chemați să sesizeze neregulile de la trotuarele „șotron” din zona centrală

Timișorenii, chemați să sesizeze neregulile de la trotuarele „șotron” din zona centrală

1
DISTRIBUIȚI

Timișorenii sunt chemați să sesizeze Primăria Timișoara dacă constată nereguli la trotuarele noi amenajate în centrul orașului.

Întrebat dacă există cineva care verifică lucrările la trotuarele din zona centrală, calitatea acestora, în contextul în care există denivelări, edilul Timișoarei a răspuns că direcția de specialitate din primărie nu va recepționa lucrările până nu se asigură că totul este în regulă.

„Tehnologia este destul de pretențioasă.


Se face o platformă de nisip, se tot trece cu un compresor și ele sunt presate să facă aderență, după aceea trebuie să fie udate, s-a întâmplat să fie udate de natură, și apoi din nou se intră cu compresorul până când se consideră că e în regulă. Și evident că direcția de specialitate din primărie nu o să recepționeze lucrările până nu sunt făcute ca lumea”, a declarat primarul Robu.

De asemenea, edilul face un apel la implicarea timișorenilor. „Și dacă dumneavoastră ne sesizați zone în care vedeți că ceva nu e în regulă noi nu putem decât să vă fim recunoscători că ne ajutați. Până acum, firma mi s-a părut foarte serioasă. Presupun că nu e gata acolo. Dar și dacă mai sunt scăpări ele trebuie remediate categoric”, a mai spus primarul.

„Cele mai frumoase trotuare din România” au iscat scandal la nivel local, primăria fiind acuzată că a demarat lucrările neavând autorizație de construire și nici avizul Direcției de Cultură Timiș. De altfel, conducerea celei din urmă instituții a depus plângere penală pentru nerespectarea legislației în vigoare. Trotuarele au fost contestate și de arhitecți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.