Titu Bojin, apel de ultimă oră către PSD, Pro România, ALDE și...

Titu Bojin, apel de ultimă oră către PSD, Pro România, ALDE și UNPR. Ce promisiune a făcut

2
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, fost președinte al PSD Timiș și al Consiliului Județean Timiș, care și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la CJT, deși nu este susținut de niciun partid, a făcut, astăzi un apel la partidele de centru stânga.

”Am purtat discuții, zilele acestea, cu reprezentanții formațiunilor de centru-stânga în ideea construirii unei alianțe electorale capabile să intre în competiție cu PNL.


Din punctul meu de vedere a sosit momentul ca PSD, Pro România, ALDE, UNPR, dar și alte formațiuni politice să dialogheze deschis și transparent pentru a oferi cetățenilor o alternativă la actuala guvernare. Consider că experiența pe care o am în administrație și management de mai bine de două decenii, la care se adaugă proiectele majore finalizate atât la ABA Banat, dar și în mandatul trecut de președinte al CJT sunt argumente pentru o nouă candidatură. Am luat această decizie în urma propunerilor venite din partea unor primari, consilieri județeni și locali, dar și din zona exponenților electoratului de stânga din județ”, a scris Bojin.

Fostul președinte al CJ Timiș a promis că ”niciodată nu voi abandona social-democrația, singura doctrină care vine în sprijinul tuturor cetățenilor și nu doar a unor privilegiați ai vieții”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.