Trei tineri din Timiș, dintre care doi minori, prinși de polițiști după...

Trei tineri din Timiș, dintre care doi minori, prinși de polițiști după ce au jefuit mai multe locuințe

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe situate pe raza orașului.

„În data de 06 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au identificat trei tineri de 14, 16 și 22 ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințe.


În fapt, în perioada martie – iulie, bănuiții ar fi pătruns prin efracție în șapte locuințe situate pe raza municipiului Sânnicolau Mare, de unde ar fi sustras scule electrice, cauzând un prejudiciu de 25.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat partial”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele suspecților a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, tânărul în vârstă de 22 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.