Tribunalul Cluj: Crimă cu premeditare în cazul copilului de 8 ani ucis...

Tribunalul Cluj: Crimă cu premeditare în cazul copilului de 8 ani ucis de tatăl său

0
DISTRIBUIȚI

Copilul de 8 ani din Cluj-Napoca, ucis de tatăl său în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost găsit după două zile pe bancheta din spate a mașinii bărbatului.


Crima a fost făcută cu premeditare, au conchis magistrații clujeni.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar potrivit motivării judecătorilor Tribunalului Cluj acesta este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie în modalitatea omorului calificat.

„La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean, orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni.

Bărbatul este în continuare internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență – Secția Chirurgie ATI 1, unde primește îngrijiri medicale după o tentativă de suicid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.