Un bărbat dezbrăcat a amenințat Poliția cu o rangă și un levier,...

Un bărbat dezbrăcat a amenințat Poliția cu o rangă și un levier, apoi a căzut de la balcon și a murit

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care vineri a amenințat polițiștii cu o rangă și un levier, apoi s-a baricadat în locuință și a căzut de la balcon, a murit, a anunțat Poliția Capitalei. Trupul a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit Poliției Capitalei, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii tuturor condițiilor în care s-a produs decesul.

Bărbatul a făcut vineri scandal pe scara blocului în care locuia, în timp ce era dezbrăcat.


„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din Sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului și provoacă distrugeri”, anunță Poliția București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13. „La vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa”, conform sursei citate.

Ulterior bărbatul a ieșit în balcon și ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut de la înălțime. A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.