Un candidat nehotărât. Asumat de Pro România, fratele șefului PSD Timiș anunță...

Un candidat nehotărât. Asumat de Pro România, fratele șefului PSD Timiș anunță că intră independent în cursa pentru Primăria Moșnița

0
DISTRIBUIȚI

Schimbare de macaz pentru candidatul la primăria unei comune din județul Timiș. Fratele președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis, își anunță candidatura independentă la Primăria Moșnița, după ce, în urmă cu două săptămâni, fusese asumat de Pro România.

Într-o postare publicată pe Facebook și adresată locuitorilor din Moșnița, Gerald Simonis spune că vrea să fie liber să ia decizii, în favoarea cetățenilor, fără să fie nevoie să aștepte semnale „de la centru”.

„Niciodată nu m-a interesat să fiu politician, iar ceea ce am decis să fac acum are legătură cu faptul că m-am săturat să fiu dezamăgit de clasa politică și de modul in care este condusă comuna Moșnița Nouă, comuna noastră.


(…) Decizia de a candida a fost un lucru asumat, născut din nemulțumire, frustrare, dar şi determinare. (…) Ultimele săptămâni m-au pus în fața unei alte alegeri: aceea de a deveni candidat independent. Aceasta vi se datorează vouă cetățenilor din comuna Moșnița Noua, oamenilor care m-au tratat cu maximă sinceritate”, a transmis astăzi Gerald Simonis.

El spune că despărțirea de Pro România nu ar trebui văzută ca o trădare „pentru că nu este, e doar un mesaj de loialitate pentru oamenii dintr-o comunitate care speră la mai mult, care își doresc altceva, care au nevoie de un independent dornic să muncească doar pentru ei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.