USR, despre primarul Nicolae Robu: Sună ca oricare politician din anii 60...

USR, despre primarul Nicolae Robu: Sună ca oricare politician din anii 60 sau 70. Timișoara se va sufoca

0
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Timișoara desființează viziunea liberalului Nicolae Robu cu privire la transportul în oraș. Acesta este de părere că timișorenii folosesc autoturismul ca modalitate de deplasare pentru că transportul în comun și pistele de biciclete sunt „o bătaie de joc”.

„«Toată lumea vor să-și folosească mașina» pentru că transportul în comun, odată mândria Timișoarei, este o bătaie de joc, trotuarele din cartiere sunt o bătaie de joc, pistele de bicicletă sunt o bătaie de joc.


Cu cât mai puțină lume va fi obligată să-și folosească mașina personală pentru că există alternative mai rapide, mai sigure și mai confortabile, cu atât mai fluid va fi traficul. Și cu atât mai fericiți vom fi cu toții”, a reacționat Dominic Fritz.

În opinia usr-istului, Nicolae Robu „sună ca și oricare politician din anii 60 sau 70”. „Nicolae Robu așteaptă drone de persoane pentru a accepta că nu mai trăim în secolul 20. Dar Timișoara nu mai poate aștepta. Se va sufoca. Eu susțin că trăim în epoca libertății, în care fiecare cetățean trebuie să poată să aleagă cum se deplasează. Noi vom face din transportul în comun din nou coloana vertebrală a traficului din Timișoara, vom investi în infrastructură pentru pietoni și bicicliști, și vom prioritiza finalizarea inelelor 2 și 4 pentru mașini, în loc să schimbăm bordurile din centru o dată la doi ani. Pentru că…2020”, a conchis contracandidatul lui Nicolae Robu la Primăria Timișoara.

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a declarat că respinge ideea potrivit căreia benzi de circulație destinate autoturismelor ar trebui desființate, iar în locul lor să fie făcute piste pentru mijloace de transport alternative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.