Vară muzicală la Gărâna: gala de folk va avea loc la începutul...

Vară muzicală la Gărâna: gala de folk va avea loc la începutul lunii august, înaintea festivalului de jazz

0
DISTRIBUIȚI
Mircea Baniciu va susține un concert la Gala de folk de la Gărâna

Gala de folk Semenic Fest va avea loc în acest an în zilele de 1 și 2 august la Gărâna, evenimentul urmând să fie organizat în conformitate cu legislația aflată în vigoare.

„Că virusul provine de la lilieci sau nu, că a fost creat în laborator și scăpat intenționat sau nu, cert este că acesta există  și îmbolnăvește! Că măsurile și normele legilor în vigoare ne convin sau nu, că acestea ne protejează cu orice preț sau ne îndobitocește ori limitează, cert este că, dacă dorim sa ne desfășurăm activitatea, va trebui să ne supunem lor. Niciun organ de control nu este interesat de convingerile personale, ori de dezavantajele personale care contravin nerespectării acestora. Menționăm cele de mai sus, ca să  înțelegem cu toții de ce, vrem nu vrem, în 2020 avem nevoie de un regulament, pe care noi organizatorii, ne dorim să îl respectăm cu toții!“, spun organizatorii acestui eveniment la care vor cânta Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu, Tatiana și Marius Ojog, Marius Matache și Berti Barbera (1 august) și Mircea Vintilă, Magda Pușcaș și Rareș Suciu, Marius Bațu și Elven Bird (2 august).

„Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim două persoane.


Biletele vor avea niște termene la care se pătrunde în incinta de festival, pentru a evita înghesuiala. Anul acesta suntem constrânși la un număr de 500 persoane cu tot cu organizatori, artiști și cei ce se ocupă  de buna funcționare a resortului de festival, astfel se vor pune la dispoziție doar 420 abonamente spre vânzare, in mediul online. Deoarece suntem contorizați, vă rog să aveți în vedere faptul că și copiii vor avea nevoie de bilet de intrare. E obligatoriu să purtăm mască, atunci când ne deplasăm. E obligatoriu să urmați instrucțiunile organizatorilor in ceea ce privește locurile în care vă  puteți așeza. Un grup nu poate depăși 10 persoane. Sperăm să reușim să ne limităm la cele enumerate mai sus”, au precizat organizatorii.

Vă reamintim că la Gărâna, în perioada 6 – 9 august va avea loc ediția din acest an a festivalului de Jazz.

„Biletele puse în vânzare pentru Ediția a XXIV-a Gărâna Jazz Festival s-au epuizat. Pentru Gărâna Jazz Festival 2020, din cauza restricțiilor impuse de autorități, au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete, acestea epuizându-se rapid. Știm că mulți dintre spectatorii fideli ai festivalului nu au reușit să își procure abonamentele și sunt dezamăgiți. Și nouă ne pare rău că anul acesta nu vom putea fi împreună în număr foarte mare. Vom suplimenta numărul biletelor doar dacă autoritățile vor relaxa măsurile și vor stabili o creștere a numărului maxim de persoane care pot participa la un eveniment cultural în aer liber”, au precizat organizatorii festivalului de jazz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.