Viorica Dăncilă: Au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei...

Viorica Dăncilă: Au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii

0
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Viorica Dăncilă susţine că Liviu Dragnea a făcut presiuni pe tema amnistiei şi graţierii, pe vremea când ea conducea Guvernul. „Timp de mai multe luni de zile au venit direct şi indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins”, spune Dăncilă.

Fostul premier Viorica Dăncilă susţine, într-o postare făcută miercuri pe Facebook, că atât timp cât a condus Guvernul nu a dat nicio ordonanţă pe justiţie, lucru care l-a iritat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD.

„Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie! Şi nu am avut niciodată vreo iniţiativă pro-amnistie şi pro-graţiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează.


N-am vrut să fac ceva ce ştiam sigur că e rău pentru ţară”, a scris Dăncilă pe reţeaua de socializare.

Fostul premier confirmă faptul că Liviu Drangea a făcut presiuni în acest sens. „Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei şi graţierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct şi indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri şi-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înţeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ţinut să onorez funcţia şi să-mi fac datoria faţă de români”, a mai scris Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.