Vitezomani și băuți la volan. Polițiștii au împărțit, săptămâna aceasta, sute de...

Vitezomani și băuți la volan. Polițiștii au împărțit, săptămâna aceasta, sute de amenzi șoferilor indisciplinați

0
DISTRIBUIȚI

Sute de șoferi indisciplinați în trafic au fost sancționați în ultimele patru zile de polițiștii timișeni. Cei mai mulți dintre ei, la fel ca până acum, au primit amenzi pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație și nu au respectat limitele de viteză impuse pentru anumite tronsoane de drum.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au întocmit 11 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi au dat 655 de sancţiuni, 377 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză şi 61 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

De asemenea, au retras 18 certificate de înmatriculare și au reţinut, în vederea suspendării, 52 de permise de conducere pentru depăşire neregulamentară, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Ieri, la Sânnicolau Mare, polițiștii i-au întocmit dosar penal unui bărbat în vârstă de 52 de ani care conducea pe DN6, fiind băut.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii

Tot ieri, la Topolovățu Mare, unui alt bărbat în vârstă de 64 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar noaptea trecută, pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, un alt șofer în vârstă de 38 de ani a fost găsit, de asemenea, băut la volan. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce l-au verificat, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lui, autoritățile au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.