Vocea României revine acasă: Dragoș Moldovan pregătește un concert cu invitați speciali

Vocea României revine acasă: Dragoș Moldovan pregătește un concert cu invitați speciali

0
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon al concursului Vocea României, pregătește primul său concert de după pandemie, „acasă”, la Timișoara.

Evenimentul vine după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, artistul a „spart gheața” cu recitaluri susținute la Brezoi (în cadrul seriei de evenimente desfășurate sub genericul Live Music Summer Camp Brezoi) și la Făget.

„Primele concerte de după pandemie au fost incredibile, atât eu cât și colegii mei ne-am bucurat și ne-am simțit super. La Brezoi am prins vreme super faină și oameni mișto, iar la Făget, chiar dacă publicul nu a fost foarte numeros, atmosfera a fost una specială. Este ceva… să mergi pe o terasă la… sat… și să fie plină cu oameni plătitori de bilet”, ne-a declarat artistul care, alături de pasiunea sa pentru muzică, are o atracție specială și pentru animale, el find și dresor de câini.

Următoarea întâlnire sonoră a timișorenilor cu câștigătorul concursului Vocea României va avea loc vineri, 10 iulie, de la ora 20, la Manufactura Beer Garden, unde fanii artistului vor avea parte de un spectacol plin de surprize.

„Alături de trupa mea, care înseamnă Gabi Totan (tobe), Ștefan Cașcaval (bas), Cristi Oprișiu (clape) și Alex Dăncesc (chitară), vom cânta piesele noastre de pe albumul ce urmează a fi lansat anul acesta.


Discul este aproape gata, dar nu ne-am grăbit cu lansarea deoarece, având în vedere situația actuală, este aproape imposibil să îl putem promova și într-un turneu prin țară. Vom avea un concert acustic și doi invitați speciali, Adrian Nițulescu și Dana Borteanu, membri ai formației Blackjack și vom cânta una dintre melodiile proiectului lor numit Reșița Rocks. În deschiderea acestui concert va cânta tânăra trupă Epoka”, ne-a dezvăluit artistul.

În ceea ce privește planurile pentru anul în curs, Dragoș Moldovan își dorește să lanseze un album, iar dacă lucrurile se vor relaxa, acesta va fi completat de un turneu de promovare.

„E greu de făcut planuri pentru 2020, din păcate… Planurile erau mari la început de an, album, turnee, concerte etc. Lunile martie și aprilie ar fi trebuit să însemne turneu cu trei concerte pe săptămână în toată țara. Din păcate, virusul nu a fost de acord cu noi. Sperăm ca lucrurile să se relaxeze pentru a putea continua turneul și să lansăm albumul. Probabil că și dacă nu va fi posibil să îl promovăm într-un turneu național, în toamna anului 2020 albumul va fi lansat”, ne-a dezvăluit artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.