Vreme capricioasă la finalul lunii iulie. Care sunt estimările meteorologilor

Vreme capricioasă la finalul lunii iulie. Care sunt estimările meteorologilor

0
DISTRIBUIȚI

Ploile nu ne ocolesc până la sfârșitul lunii, iar temperaturile vor fi mai mici decât cele cu care eram obișnuiți în această perioadă.


Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit ANM, săptămâna viitoare temperaturile vor fi mai mici decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în vest şi nord-vest.

Va fi mai frig decât normal și în săptămâna 27 iulie-3 august, în vest și nord-vest. Cantităţile de precipitaţii estimate vor fi excedentare în nord-vestul ţării şi în general deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 3-10 august, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte în nord-vest, dar şi uşor mai ridicate în sud-est. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile sudvestice.

Iar în intervalul 10-17 august, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile, la fel și cantităţile de precipitaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.