Vremuri tulburi pentru distracție: unul dintre cele mai cunoscute cluburi de muzică...

Vremuri tulburi pentru distracție: unul dintre cele mai cunoscute cluburi de muzică electronică din Timișoara își închide porțile

1
DISTRIBUIȚI

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că viața de noapte a cunoscut o schimbare majoră în întreaga lume din cauza pandemiei. Cluburile timișorene au fost lovite și ele din plin de COVID-19, astfel încât multe dintre ele s-au văzut nevoite să-și închidă porțile. Cel mai recent exemplu în acest sens este clubul Database, unde în ultimii ani au poposit câteva dintre cele mai importante nume ale muzicii electronice actuale.

„În urmă cu aproape patru ani (octombrie 2016) am început această poveste cu un vis măreț, să construim pas cu pas o scenă mare a acestui gen, unită de un singur element, muzica în cea mai pură formă a sa. A fost locul nostru de refugiu, un loc sigur, casă de exprimare prin muzică a multor artiști, un ring de dans demențial pentru mulți dintre voi, o încăpere primitoare pentru oricine a pășit cu intenții bune.

Din păcate, acele zile au trecut atât de repede încât pare imposibil de crezut, iar acum, cu un regret profund, dar speranțe mari pentru viitor, va anunțăm că sezonul 5 nu va mai fi găzduit de locația pe care cu toți o știți.


A fost o perioadă importantă, cu bune, dar și cu rele, sacrificii, vise, dorințe, toate la un loc.
Din prima zi ne-am dorit să continuăm să investim în a aduce îmbunătățiri în ceea ce a privit clubul nostru, transformându-l în altceva și apoi altceva, de la un sezon la altul, multe dintre câștigurile noastre reîntorcandu-se în același loc, infrastructura casei noastre. 2020 nu a fost anul nimănui, prin urmare implicit nici al nostru.

Vestea bună este că acum nu ne luăm la revedere definitiv, e doar o despărțire temporară până când lucrurile vor reveni la normal, e sfârșitul unul capitol și începutul altuia în viețile noastre. De îndată ce va fi posibil, ne vom revedea, mai rar decât o făceam în trecut, însă de fiecare dată în alt loc, cu o altă abordare muzicală și cu speranțe mai mari pentru ce va urmă.

Vă mulțumim enorm pentru suport, pentru că ați împărtășit muzica între voi, că v-ați făcut prieteni alături de noi, ați iubit, ați dansat că o familie, că ați simțit și v-ați bucurat de fiecare moment al fiecărei petreceri în fiecare colț al clubului nostru, ați fost minunați și nu putem decât să va aplaudăm pe fiecare în parte“, este mesajul postat de inițiatorii acestui club.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.