Weekend de filme la o nouă ediție Outdoor Flight Cinema

Weekend de filme la o nouă ediție Outdoor Flight Cinema

1
DISTRIBUIȚI

Un nou weekend sub cerul liber sub genericul Outdoor Flight Cinema va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în parcul Iulius Town, unde amatorii de filme vor avea parte de două zile de distracție.

„Bucuria și entuziasmul vostru ne-au convins.


Weekend-urile Outdoor Flight Cinema se vor întâmpla tot mai des în aceeași atmosferă de vacanță, din Iulius Town Timisoara. Te scoatem la film în weekend, sub cerul liber. Începem la apus și terminăm seara cu muzică, așa cum îți place. Îți punem la dispoziție și un bar, ca să te răcorești cu arome de vară. Totul în siguranță, respectând toate regulile de distanțare socială. Vino în parcul Iulius Town Timisoara unde îți rezervăm un puf pe care să te relaxezi și să te bucuri de viață“, spun organizatorii evenimentului.

Înscrierea la evenimentele care vor avea loc vineri 31 iulie și duminică 2 august se face online aici și aici. „Pentru a păstra siguranța, locurile sunt limitate și se vor ocupa pe principiul «primul înscris, primul servit». Accesul la eveniment este gratuit, dar se poate face doar pe bază de invitație”, au precizat organizatorii. Programul evenimentelor începe la ora 19 cu un warm up, urmând ca proiecțiile filmelor să se desfășoare de la ora 20.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.