Ziua Timișoarei în pandemie: spectacol folcloric cu păstrarea distanțării sociale și intrare...

Ziua Timișoarei în pandemie: spectacol folcloric cu păstrarea distanțării sociale și intrare pe bază de invitație

0
DISTRIBUIȚI
Ziua Timișoarei va fi sărbătorită, în acest an, cu mult mai puțin fast decât în trecut, din cauza pandemiei generată de coronavirus. Autoritățile pregătesc un spectacol folcloric în Parcul Rozelor, la care va participa un număr limitat de timișoreni, în baza unor invitații pe care le vor obține de la casa de cultură.
Spectacolul va fi oferit de Ansamblul Timișul al Casei de Cultură Timișoara, împreună cu Ansamblul Timișul Tineret.


Vor urca pe scenă Andreea Voica, Ionuț Fulea, Carmen Popovici-Dumbravă, Ion Drăgan sau Dumitru Stoicanescu. Lor li se vor alătura și cei mai tineri soliști ai ansamblului: Anda Sabados, Alexandra Acs, Ana Maria Moldovan, Ana Gabriela Cote și Vlad Văcaru. Spectacolul va fi transmis live pe pagina de Facebook – Evenimente Primăria Timisoara.
„Așa cum am avut un spectacol, un concert rock, cu Cargo, într-o zonă împrejmuită, cu spectatorii stând pe scaune, cu mască, așa va fi și la acest spectacol de folclor. Și rugămintea este să se înțeleagă și să nu se vină fără invitație acolo pentru că oricum noi vom lua măsuri să nu permitem accesul nici măcar până la intrare, dar ar fi păcat să se ajungă la situații tensionate, fie și doar verbal între autorități și iubitorii de folclor autentic. Nu vom mai avea ca altă dată spectacole cu artiști care să aducă 15-20 de mii de spectatori”, a spus primarul Timișoarei.
Evenimentul se va desfășura în 30 iulie, de la ora 19:00, pe scena din Parcul Rozelor. Accesul se va face în limita a 500 de locuri permise de legislația în vigoare, cu mască, pe baza invitațiilor care se vor distribui începând cu 23 iulie de către casa de cultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.