Accident grav pe o șosea din Banat, o femeie a murit

Accident grav pe o șosea din Banat, o femeie a murit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1938415889">

O femeie a murit, sâmbătă seara, în urma impactului dintre o mașină și un microbuz cu cinci pasageri la bord, pe DN 6, în localitatea Sadova, județul Caraș-Severin.

Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul s-a produs din cauza coliziunii dintre un microbuz cu cinci pasageri la bord, înmatriculat in Olanda, și o mașină, pe DN 6, în zona localității Sadova.

„Un ocupant al microbuzului (cetățean de naționalitate bulgară) a fost rănit, iar o persoană din autoturismul implicat în accident a fost găsită încarcerată și fără puls”, au transmis reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Paramedicii au început manevrele de resuscitare a victimei, însă, din păcate, femeia nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Un bărbat de 30 de ani, din mcrobuz, a suferit un traumatism facial și a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

Polițiștii rutieri urmează să stabilească din ce cauză a avut loc accidentul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.