Accidentare foarte gravă pentru un fundaş al Ripensiei. Va lipsi şase luni...

Accidentare foarte gravă pentru un fundaş al Ripensiei. Va lipsi şase luni de pe gazon!

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tataru / MEDIAFAX FOTO

Veste proastă din tabăra roş-galbenilor. Accidentarea tânărului fundaş stânga Alex Benea, suferită la jocul amical de sâmbătă cu CSM Reşiţa s-a dovedit mai gravă decât părea iniţial. Jucătorul Ripensiei a suferit o ruptură de ligament la genunchi şi va rata tot sezonul de toamnă.

Alexandru Benea (18 ani) a ieşit accidentat de pe teren sâmbătă, când „Ripi” a trecut cu 1-0 de reşiţeni. „Fundașul stânga a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la piciorul drept și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale de specialitate. Cert este că Benea va absenta cel puțin șase luni, urmând să revină pe teren abia în anul 2021. Pe această cale, toți diin cadrul clubului Ripensia UVT îi transmit încurajări tânărului fotbalist!”, se arată pe site-ul Ripensiei.

Veste e cu atât mai proastă pentru antrenorul Cosmin Petruescu, in condiţiile in care roş-galbenii s-au despărţit in vară de o intreagă linie de apărare (Lungu, Apro, Hecsko, Adi Popa).

Pe de altă parte există şi veşti mai pozitive.


Sârbul Lalic, care a părăsit la rândul său terenul lovit fiind la cap, se simte mai bine şi va reveni la programul normal de pregătire. Alţi jucători cu probleme medicale la roş-galbeni sunt Maric (dureri la un deget de la picior) şi Alex Neagu (dureri la spate). Toţi trei vor reveni la antrenamente de joi, conform sursei citate.

Sâmbătă, de la ora 11.00, Ripensia dispută revanşa cu Şoimii Lipova, la Arad, pe terenul Banatului Sânnicolau Mic. La Timişoara lipovanii câştigaseră cu 3-2.

Un membru de bază al Grupului de sprijin a murit

Veştile rele s-au abătut asupra clubului şi la inceputul săptămânii. Astfel, luni, Dieter Bortscher, partener al proiectului ripensist, a decedat după un teribil accident la Felnac, jud. Arad. 

„Dieter, iți mulțumim pentru tot sprijinul tău, pentru toată susținerea pe care ne-ai acordat-o și rămânem recunoscători pentru că te-am cunoscut ca partener, dar mai ales ca OM.
Dragi ripensișiti, clubul nostru anunță cu nemărginită durere trecerea în neființă a lui Dieter Bortscher, partener al proiectului nostru si membru de bază al Grupului de sprijin pentru Ripensia, în urma unui nefericit accident de circulație.
Drum bun către cer, Dieter și îți promitem că ne vom continua negreșit drumul pe care l-am pornit împreună.
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul clubului Ripensia după vestea neagră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.