Alertă la granița cu Serbia. Iraniancă dusă de urgență la spital după...

Alertă la granița cu Serbia. Iraniancă dusă de urgență la spital după ce a fost prinsă intrând ilegal în România

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Jimbolia au descoperit,ieri,  o familie de cetăţeni iranieni,  care au încercat să intre ilegal în România. Într-o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă, la marginea localităţii Jimbolia au depistat trei persoane de origine afro-asiatică, doi adulţi şi un minor, fără documente asupra lor şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni iranieni, un bărbat în vârstă de 34 ani, o femeie de 27 ani şi un minor de doi ani.


 Întrucât femeia este însărcinată în şapte săptămâni şi a acuzat o stare de rău, aceasta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.