Alertă în Timiș. TIR încărcat cu azotat de amoniu, explozie la o...

Alertă în Timiș. TIR încărcat cu azotat de amoniu, explozie la o roată pe șoseaua Timișoara – Arad, traficul este blocat

1
DISTRIBUIȚI

Incident periculos în această dimineață pe DN 69, șoseaua care leagă Timișoara de Arad. Un cauciuc al unui TIR încărcat cu azotat de amoniu a explodat la intersecția DN 69 cu DJ 692, drumul spre Sânandrei. Roata ar fi luat foc, incendiul fiind însă stins imediat.

Circulația în zonă este blocată, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul ISU Timiș, SMURD și Poliție. Ținând cont de natura încărcăturii, polițiștii au oprit traficul, mașinile fiind ținute la o distanță de 500 de metri de locul incidentului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Am fost solicitați la un incendiu de autotren încărcat cu 24 t îngrășăminte chimice pe bază de azotat de amoniu, pe DN 69, în comuna Sânandrei.


La fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 12 pompieri. Incendiul s-a manifestat la o roată de pe puntea spate a remorcii autotrenului. În acest moment, incendiul a fost stins. Încărcătura nu a fost afectată. Pompierii au asigurat zona și au verificat încărcătura pentru a evita orice pericol. Urmează a se stabili cauza care a dus la producerea incendiului”, a transmis ISU Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.