Amenzi de peste 2,8 milioane de lei pentru nerespectarea condițiilor sanitare

Amenzi de peste 2,8 milioane de lei pentru nerespectarea condițiilor sanitare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-89761698">

Peste 10.600 de amenzi în valoare de 2,8 milioane de lei au fost aplicate în această săptămână în urma unor controale la nivel național pentru nerespectarea condițiilor sanitare.

MAI anunță că au fost vizate de controale localurile, zonele de relaxare și agrement, cluburile, terasele, centrele comerciale.

Au fost verificați 21.963 operatori economici și 154.123 de persoane, fiind identificați 334 operatori economici care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor.

De asemenea, au fost descoperite 8.368 persoane care nu au respectat măsurile în contextul COVID-19.

Au fost aplicate 10.678 amenzi, în valoare de peste 2,8 milioane de lei, din care 100 date firmelor pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.

De asemenea, alte 144 amenzi au fost aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții, iar alte 7.148 amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.