ASU Politehnica are un nou atacant. Alb-violeţii au împrumutat un străin de...

ASU Politehnica are un nou atacant. Alb-violeţii au împrumutat un străin de la Hermannstadt

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica şi-a întărit compartimentul ofensiv printr-un jucător străin. Masivul vârf de atac Stjepan Plazonja a fost împrumutat de alb-violeţi de la prim-divizionara FC Hermannstadt.

ASU Poli a făcut al doilea transfer al verii, după fundaşul stânga Claudiu Pamfile, a mai sosit sub comanda lui Tavi Benga şi un jucător străin, singurul din lot deocamdată.


E vorba de croatul Plazonja (22 ani), care in prima parte a anului a fost imprumutat de sibieni la Viitorul Şelimbăr, in Liga 3. Tânărul jucător a crescut la Dinamo Zagreb, a mai evoluat in liga secundă a ţării sale, in Sloveni la Koper şi a debutat la Hermannstadt in prima ligă.

“E o mutare bună pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult. Am găsit o atmosferă plăcută şi sunt pregătit pentru noul sezon. Băieţii m-au primit foarte bine, mă ajută mult, la fel ca şi antrenorul. Avem o echipă foarte bună şi tragem tare la antrenamente. Nivelul Ligii 2 din România e foarte bun pentru jucătorii tineri. Ştiu că Politehnica are planuri mari în acest sezon şi vreau să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele!”, a declarat Stjepan Plazonja pentru site-ul oficial al clubului.

ASU Politehnica va debuta sâmbătă, de la ora 11, in noul sezon al Ligii 2, cu un joc pe teren propriu in compana celor de la CS Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.