ASU Politehnica va disputa sâmbătă abia primul amical al verii. Adversarul e...

ASU Politehnica va disputa sâmbătă abia primul amical al verii. Adversarul e din Liga a IV-a Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii au în sfârşit joc în weekend după ce nu au putut disputa primele amicale stabilite. ASU Politehnica o va întâlni sâmbătă dimineaţă, pe arena „Ştiinţa”, pe divizionara a patra timişoreană CSU Universitatea de Vest într-un meci cu porţile închise.

Fanii nu vor putea asista la joc din cauza situaţiei epidemiologice actuale.


Formaţia pregătită de Octavian Benga s-a confruntat cu o situaţie dificilă în ultimele săptămâni după apariţia primelor cazuri de coronavirus în cadrul lotului. După Mario Contra şi Raul Vidrăsan, a fost depistat pozitiv şi mijlocaşul Bogdan Vasile, aflat deja în izolare. Echipa a fost nevoită să-şi anuleze antrenamente, dar şi partidele amicale de până acum.

În urma testării de la începutul săptămânii vestea bună e că ceilalţi membri ai echipei, inclusiv staff-ul, au primit rezultate negative. Prin urmare ei au putut reveni la viaţa normală.

Sâmbătă, de la ora 10.00, alb-violeţii vor evolua pentru prima dată în această vară şi după cinci luni de la ultimul meci. Adversarul e CSU UVT, echipă care miercuri a pierdut, scor 2-3, pe terenul celeilalte divizionare secunde din oraş – Ripensia. UVT-ul a pierdut recent finala Cupei, faza judeţeană. În lotul oaspeţilor se află nume cunoscute fanilor de pe „Ştiinţa”, precum Ionuţ Vucea sau Al. Contescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.