Atac dur la Alina Gorghiu: ”Duduia e încă frustrată că nu a...

Atac dur la Alina Gorghiu: ”Duduia e încă frustrată că nu a primit nici un minister în guvernul Orban”. Ce își dorește acum

1
DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Stelian Tănase a atacat-o, astăzi, într-o postare pe Facebook pe senatorul de Timiș Alina Gorghiu pentru că susține traseismul politic.


”A început să iasă iar pe sticlă pupază din tei a PNL-ului. Vorbesc despre Alina Gorghiu, protejata lui Iohannis care s-a grăbit să îi dea șefia PNL-ului cum a ajuns la Cotroceni. Duduia e încă frustrată că nu a primit nici un minister în guvernul Orban. Ea visa măcar un post de vicepremier. A uitat că a îngropat partidul în alegerile din 2016. Din cauza protecției înalte nu a fost dată afară din partid pentru acel dezastru”, a scris Tănase.

”Acum s-a umflat cu tupeu – oricum nu îi lipsește din arsenalul politic. Zilele trecute s-a străduit teve live să apere traseismul. Cu un spirit avocățesc de doi bani a contrazis de la distanță afirmațiile lui Rareș Bogdan care tună și fulgeră împotriva traseismului chiar dacă PNL îl practică la scară mare în aceste zile. Sigur, dragii mei, amândoi joacă într-o comedie. Nici unul nu crede ce spune”, a comentat jurnalistul.

Stelian Tănase a explicat agitația Alinei Gorghiu prin faptul că ”vrea din nou cap de listă la Timiș pentru alegerile parlamentare. Și tot la Senat. Sunt curios să văd dacă înalta protecție mai funcționează în privința ei. Nu mai e mult, o să aflăm în curând. Înarmați-vă cu răbdare și tutun”.

1 COMENTARIU

  1. Doamna era pe terasa in Unirii……si era suparata ca in iarna are de reviziut ……..o declaratie !!!! Vorbea cam tare ca auzeam toti trecatorii !!!!:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.