Ateliere inedite, expoziții și concerte cu trupe din cinci țări, în următoarea...

Ateliere inedite, expoziții și concerte cu trupe din cinci țări, în următoarea săptămână, la Deva

0
DISTRIBUIȚI

Orașul Deva va găzdui în perioada 24-28 august proiectul cultural DansNomad, care cuprinde momente de dans contemporan în spațiul public, cursuri de dans contemporan și un spectacol de dans cu participarea publicului, fiind invitați atât copii, cât și adolescenți și adulți. În cele cinci zile, zece artiști din diferite domenii – dans, actorie, muzică, multimedia – vor susține mai multe activități artistice și educative prin intermediul dansului contemporan, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane, statuile lui Decebal și Traian și platoul centrului cultural „Drăgan Muntean”. În program sunt incluse mai multe ateliere în aer liber pe grupe de vârste, o expoziție de fotografie și una de pictură, incursiuni în istoria jazz-ului, un târg de viniluri, concursuri, concerte matinale și numeroase surprize.


Pentru ateliere, înscrierea se face pe adresa de e-mail startdans4cities@gmail.com, accesul la toate evenimentele fiind gratuit.

Iubitorii muzicii de jazz sunt așteptați între 27 și 30 august la cea de-a treia ediție a festivalului internațional de jazz în aer liber, Deva Jazz Festival, care va avea loc în parcul Cetate din Deva. Programul festivalului este alcătuit dintr-o diversitate de stiluri, de la jazz-ul clasic până la forme muzicale mai noi, în care vor evolua profesioniști ai acestui gen muzical. În cele patru zile ale festivalului vor fi prezenți pe scenă 12 grupuri din Germania, Franța, Lituania, Serbia și România, printre care Jeff Cascaro și Botticelli Baby din Germania, Viktorija Gecyte & Vik Vibes Quartet din Lituania, Naked și Razzle Dazzle din Serbia, alături de Emil Gîlcă Smooth Trumpet, Groove Garden by Sorin Zlat, Blazaj, Jazzapella, Amalia Gaiță, Steel Jazz Quartet & de Liia și Muntet din România. Festivalul se va desfășura cu respectarea mai multor reguli de protecție sanitară iar intrarea în spațiul amenajat pentru public se va face în ordinea sosirii, până la ocuparea scaunelor, accesul fiind liber.

Surse foto: servuspress.ro, avântulliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.